Showroom

Omdat wij betaalbare tegelvloeren willen verkopen en leggen, hebben wij bewust geen showroom.

Wij kunnen onze scherpe prijzen hanteren omdat wij kosten besparen op een pand, de inrichting en extra personeel.

Hoe tegels uitzoeken?

Wij werken met diverse importeurs. U kunt uw keramische tegels gaan uitkiezen bij Michel Oprey & Beisterveld in of Vianen. Hier vindt u een prachtige selectie keramische tegels. Wij als wij dealer van Michel Oprey & Beisterveld, kunnen op de adviesprijzen flinke kortingen geven.

Omdat de natuurstenen tegels heel natuurgetrouw worden nagemaakt in een keramische variant, met als gevolg dat minder onderhoud nodig is en de tegel blijft zoals oorspronkelijk geplaatst, kiezen veel klanten op dit moment eerder voor een keramische tegel dan voor natuursteen. Het verwerken is voordeliger en de tegel slijt nauwelijks. Vandaar dat Michel Oprey & Beisterveld ook deze markt bedient.

Afspraak maken

Om u zo goed mogelijk te helpen is een afspraak maken via ons of direct via onze leveranciers het eenvoudigst.

U geeft de naam van ons bedrijf door en na uw bezoek ontvangen wij van Michel Oprey & Beisterveld of van House of Ceramics een showroom rapport met de steensoort van uw keuze.

Wij nemen dan contact met u op, om één en ander met u door te spreken voor wat betreft het aantal m2, de huidige toestand van de vloer e.d. U krijgt van ons dan een goed advies en natuurlijk een complete offerte, waarin tegels, arbeid en materialen gespecificeerd worden aangeboden.

Voor een vloer met keramische tegels kunt u bij nog meer showrooms in het land terecht waarbij wij rekening houden met uw woonplaats.

Bel of mail ons even en wij sturen u graag door. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs voor een advies dat is toegespitst op uw situatie.