Wie zijn wij?

Jaap en Corine Slingerland

Jaap Slingerland

Jaap Slingerland

Alweer meer dan vijfentwintig jaar gelden heb ik het vak geleerd in de natuursteenbranche, toen natuursteen veelal in de specie werd geplaatst. Juist hierbij kwam het aan op vakmanschap en precisie. Het verlijmen van keramische tegels is lichter en gemakkelijker. Sinds enige jaren is de focus meer op keramische tegels gericht. Natuursteen en ook hout worden inmiddels zo perfect geïmiteerd dat zelfs ik als vakman niet direct het verschil zie. De keuze voor keramiek is dan meestal snel gemaakt. Alleen dweilen en verder geen onderhoud, voordeliger en geen verandering van het oppervlak van de tegel, zelfs niet na jarenlang gebruik.
Eventueel kom ik vooraf op locatie adviseren over de beste technische oplossing. Elke tegel plaats ik zelf. Hierdoor kunnen wij een perfecte kwaliteit garanderen. Wanneer uw planning verschoven moet worden, is dit voor ons geen probleem. Onze planning schuift met u mee. Wij gaan voor een perfecte vloer.en nemen pas afscheid van u als u geheel tevreden bent.

Corine Slingerland

Corine Slingerland

Elke morgen ben ik werkzaam in ons kantoor. Telefonisch zijn wij in principe de hele dag bereikbaar. Wanneer u belt krijgt u mij aan de telefoon. Ik kan u adviseren over het te kiezen materiaal, de voegkleur en het formaat van de tegel en probeer in te schatten wat het beste bij uw woning en/of uw situatie past. Ook help ik u graag met de afwegingen die u maakt om de aanschaf van een mooie vloer binnen uw budget te houden.
Omdat wij geen showroom hebben met alle daaraan verbonden kosten, kunnen wij de tegels tegen een scherpe prijs aanbieden. Wij kunnen alle merken tegels leveren. Wij weten welke importeur of leverancier voordelig is in welk merk. Zo doe ik alvast het voorwerk voor u. Wanneer ik weet waar uw belangstelling naar uitgaat, kan ik u gericht een showroom aanraden en, als dat wenselijk is, een afspraak voor u maken. Daarom heb ik meestal eerst telefonisch contact met nieuwe klanten zodat ik onze werkwijze kan uitleggen. Aan de hand van uw wensen en behoeften stel ik één of meerdere offertes op. Daarna is de keuze aan u! Als u het besluit heeft genomen, voor een vloer van Slingerland Tegels te gaan, ben ik betrokken bij het gehele traject tot en met de oplevering, inclusief het schoonmaakadvies en het opstookprotocol van de vloerverwarming.

Tegelwerk in optima forma!

Als u op zoek bent naar een stenen vloer, geplaatst door de vakman, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan namelijk alleen voor perfect afgewerkte kwaliteitsvloeren. Omdat wij heel bewust inkopen, geen voorraad aanhouden en de overheadkosten laag houden, kunnen wij alle soorten tegels aanbieden tegen een scherpe prijs. Als u contact met ons op neemt leggen wij u uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij doen zaken met diverse groothandels verspreid over het gehele land. U kiest daar uw tegels uit, wij ontvangen de gegevens van de door u uitgekozen tegels en helpen u verder met advies, offertes en de uitvoering van de werkzaamheden. Onze offertes specificeren wij per m2 en splitsen wij uit in tegels, arbeid en bouwmaterialen, zodat u precies kunt zien hoe het totaalbedrag tot stand is gekomen; transparantie, daar houden wij van.

Wij plaatsen elke tegel zelf, of dat nu in een kerk, woonhuis, winkel of school is. Zo kunnen wij garant staan voor perfecte kwaliteit. Ook het slopen van de oude vloer, het plaatsen van vloerverwarming en het smeren van een nieuwe dekvloer kunnen wij voor onze rekening nemen. U heeft één aanspreekpunt en wij geven garantie op het hele pakket.